Informatie over SV. Ewjk

Schietvereniging Ewijk

TE KOOP

augustus 2015

Peter van den Broek: Schutterskoning seizoen 2014-2015.

Al onze actieve schutters hebben de geplande 30 wedstrijden in het zojuist beëindigde seizoen afgewerkt. De prijzen voor de diverse klasse-winnaars zijn -tijdens een gezellige jaarafsluiting- in  mei uitgereikt. Tevens is Peter van den Broek gehuldigd als onze nieuwe schutterskoning. Peter behaalde voor deze titel 50 punten. Goede 2de werd Piet van Summeren van 48 punten en op een verdienstelijke 3de plaats is geëindigd Hannie van Swan, met 45 punten.

De standen:

De A-klasse is gewonnen door de enige schutter: Jos Degen met 3184 punten.

De B-klasse is kende dot seizoen geen actieve deelnemers.

De C-klasse is door Nico Driessen gewonnen met 3057 punten. 2de alhier is Ad van der Heijden met 2007 punten en 3de is ingenomen door Piet van Summeren met 2900 punten. Tenslotte heeft een steeds beter presterende Twan Bremer de 4de plaats behaald met 2900 punten. De laatste man in deze klasse is Geert van Swam met een score van 2740 punten, met welke prestaties hij komend seizoen de D-klasse mag versterken.

De D-klasse is gewonnen door Eric Peters met 2888 punten. De tweede en tevens laatste plaats is opgeëist door Marian Hendriks met 2587 punten.

De E-klasse. Deze klasse is nipt gewonnen door Ben Hendriks  met 2843 punten. Met meer pijn als moeite heeft Bets van Summeren de 2de plaats opgeëist met 2831 punten, gevolgd door Peter van den Broek met 2604 punten. Martin Derks bezet een keurige 4de plaats met 2488 punten en 5de en laatste geworden Hannie van Swam met 2181 punten.

14 september 2015 gaat ons nieuwe seizoen weer van start. Mocht u interesse hebben gekregen in onze manier van schieten of wilt u nadere informatie, dan kunt u ook terecht op onze site: www.schietverenigingewijk.nl.

augustus 2014

Schietvereniging Ewijk: 35 jaar jong.

0p 17 mei 2014 heeft Schietvereniging Ewijk tijdens de jaarlijkse feestavond het einde gevierd van het seizoen 2013-2014, waarbij de diverse klasse-winnaars en de nieuwe schutterskoning gehuldigd werden en voorzien zijn van het bij de overwinning behorende eremetaal. De winnaars waren: Jos Degen in de B-klasse met 3204 punten, Ad van der Heijden in de C-klasse met 3019 punten, Erik Peters in de D-klasse met 2787 punten en Ben Hendriks in de E-klasse met 2695 punten. Als meest constante schutter is Nico Driessen gehuldigd als schutterskoning met een totaalscore van 46 punten. Piet van Summeren en Ben Hendriks zijn 2de en 3de geworden met respectievelijk 43 en 40 punten.

Op maandag 1 september 2014 start Schietvereniging Ewijk haar 35ste onderlinge competitie weer met de oefenavond in het vertrouwde en gastvrije Café “De Ouwe Deeg” te Ewijk.

Tijdens deze oefenavond hebben leden ruimschoots de gelegenheid na de zomerstop het schietniveau weer op het oude peil te brengen. De oefenavond is echter niet alleen bedoeld voor leden, doch is bij uitstek geschikt voor iedereen die geïnteresseerd is in schieten in verenigingsverband. Er is voldoende tijd om alle vragen van geïnteresseerden in alle rust te beantwoorden en er is bovendien altijd wel ruimte op een van de banen te vinden om onder begeleiding vrijblijvend en kosteloos wat te oefenen.

Maandag 15 september 2014 zal de 1ste van 30 wedstrijdavond worden gehouden.

Mocht je meer willen weten over de schietsport met 4,5 mm luchtgeweren en ben je 14 jaar of ouder, dan ben je op 26 augustus a.s. en uiteraard ook vanaf de start van het wedstrijdseizoen op 1 september 2014 en op vrijwel iedere maandagavond daarna van harte welkom en kun je onder deskundige leiding voor jezelf uitvinden of deze sport iets voor jouw is.

Mocht jouw interesse zijn gewekt, kom dan op maandagavond 1 september (of een andere maandag) vanaf 20.00 uur naar Café “De Ouwe Deeg” te Ewijk of neem contact op met onze secretaris: Hannie van Swam, ( 024 - 6772497. Uiteraard kunt u ook onze site: www.schietverenigingewijk.nl bezoeken voor meer informatie.

Onderstaand onze publicaties en nieuwtjes

Mei 2017

Hannie van Swam: Schutterskoningin seizoen 2016-2017.

De meeste van onze actieve schutters hebben de geplande 30 wedstrijden in het zojuist beëindigde seizoen afgewerkt. De prijzen voor de diverse klasse-winnaars zijn -tijdens een gezellige jaarafsluiting- op 8 mei uitgereikt. Tevens is Hannie van Swam gehuldigd als onze nieuwe schutterskoningin. Hannie behaalde voor deze titel 50 punten. Goede 2de werden -ex aequo- Geert van Swam en Eric Peters met ieder 39 punten.

De standen:

De B-klasse is gewonnen door Jos Degen met 3080 punten. Goede tweede werd Nico Driessen met 3062 punten.

De C-klasse is door Geert van Swam gewonnen met 3020 punten. 2de alhier is Ad van der Heijden met 2983 punten en 3de is ingenomen door Twan Bremer met 2878 punten. Vierde in deze klasse is geworden Piet van Summeren met 2686 punten. Twan en Piet gaan het komende seizoen de D-klasse versterken.

De D-klasse is gewonnen Ben Hendriks met 2742 punten. De tweede werd Eric Peters met 2729 punten en de laatste plaats is opgeëist door Peter van den Broek met 2694 punten. Eric en Peter gaan het komende seizoen de E-klasse versterken.

De E-klasse. Deze klasse is gewonnen door Hannie van Swam met 2709 punten. De 2de plaats is opgeëist door Marian Hendriks met 2631 punten, gevolgd door Peter Dijkstra met 2560 punten. Bets van Summeren bezet een keurige 4de plaats met 2826 punten en 5de en laatste is geworden Martien Derks met 1581 punten.

Bij de Nieuwelingen heeft Jules Bovens een zeer nette prestatie neergezet en hij heeft met 2440 punten het recht om komend seizoen in de E-klasse actief te zijn.

4 september 2017 gaat ons nieuwe seizoen weer van start met allereerst de jaarvergadering. Mocht u interesse hebben gekregen in onze manier van schieten of wilt u nadere informatie, dan kunt u ook terecht op onze site: www.schietverenigingewijk.nl.